جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

شادی شیمیدر تکمیل شد | دومین باخت مدافع عنوان قهرمانی بسکتبال زنان از مدعی جدید

  • کد خبر: ۹۱۴۲۱
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵
شادی شیمیدر تکمیل شد | دومین باخت مدافع عنوان قهرمانی بسکتبال زنان از مدعی جدید
تیم بسکتبال زنان شیمیدر از سد گروه بهمن هم گذشت.

یاسر سماوات|شهرآرانیوز،در ادامه رقابت های لیگ برتر بسکتبال زنان تیم شیمیدرقم با برتری ۶۰ - ۴۹ گروه بهمن در صدر گروه الف سوپرلیگ بانوان بدون شکست ماند.
بازیکنان آغازگر گزوه بهمن: فاطمه شهریاری، شکیبا کائد، دلارام وکیلی، گلشید امیدیان و روژانو محمودی
سرمربی: فریناز طائرپور

بازیکنان آغازگر شیمیدر: آناهیس خداوردیان، شادی عبدالوند، معصومه اسماعیل‌زاده، فائزه شهریاری و تینا عیسائیان
سرمربی: شایسته متشرعی

شادی عبدالوند سبد اول را می‌گیرد و دلارام وکیلی، تلافی می‌کند. پس از دو تک پرتاب از تینا عیسائیان و گلشید امیدیان، ۳ امتیازی نخست بازی به یاسمن محمدی می‌رسد. خود او پس از سبد‌های کیمیا و اسماعیل‌زاده، برتری را پس می‌گیرد. عبدالوند بازی را مساوی می‌کند. دلارام ۳ امتیاز دیگر می‌گیرد و یلنا نیکپالویچ، در رونمایی خود یک پرتاب آزاد دارد. فاطمه شهریاری بهمن را ۱۳ - ۸ پیش می‌اندازد.

هرچند کوارتر دوم با دو پرتاب ۳ امتیازی دلارام شروع می‌شود، ولی طرفین در این زمان رقابتی شانه به شانه دارند. عبدالوند و خداوردیان این دو شوت را پاسخ می‌دهند. آناهیس به کمک عیسائیان و عبدالوند بازی را در ۲۱ مساوی می‌کند. تک پرتاب آزاد محمدی و دو پرتاب آزاد سارا کائد، نتیجه را ۲۴ - ۲۱ برای بهمن می‌کند.

کوارتر سوم شیمیدر ابتکار عمل را به دست می‌گیرد. یلنا سبد اول را می‌گیرد. سارا کائد ۳ می‌زند و امیدیان می‌کوشد برتری بهمن‌را حفظ کند، اما نیکپالویچ برتری را یه شیمیدر می‌بخشد و ۳ پرتاب ۳ امتیازی کیمیا یزدیان همه چیزا را تغییر می‌دهد! ۴۵ - ۳۵ شیمیدر پیش می‌افتد.

خود کیمیا سبد اپل وقت آخر را هم می‌گیرد. امیدیان همچنان یک‌تنه زیر سبد شیمیدر می‌جنگد. دو پرتاب ۳ امتیازی یلنا نیکپالویچ و دو لی‌آپ عبدالوند، قمی‌ها را به ۵۷ می‌رساند. اینطرف فاطمه شهریاری ۴ امتیاز می‌گیرد و اختلاف کمتر می‌شود. فائزه شهریاری هم برای شیمیدر سبد می‌گیرد و تک امنیاز کیمیا یزدیان امتیاز آن‌ها را به ۶۰ می‌رساند. ۴ پرتای آزاد یاسمن محمدی هم فقط باز شکست را برای بهمن سبک‌تر می‌کند. شیمیدر ۶۰ - ۴۹ برای دومین بار در ایپ فصل یهمن را شکست می‌دهد.

در این دیدار شادی عبدالوند (۳۲:۴۱ دقیقه) با ۲۰ امتیاز و ۶ ریباند و کارایی ۱۹ چهره برجسته میدان شد.
کیمیا یزدیان تهزانی (۲۹:۵۶ دقیقه) با ۱۴ امتیاز و ۱۰ ریباند دابل دابل کرد و با کارایی ۱۶ از بازیکنان موثر شیمیدرقم بود. دلارام وکیلی و روژانو محمودی با کارایی ۸ موثرترین‌های بهمن بودند

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->